//16:34:48//

jag tänkte förse mitt hår med fett för att det inte skulle må så dåligt och vara så torrt. tyvärr så blev det för effektivt och nu sitter jag med stripigt hår och jag vet inte hur jag ska lösa det. åh herregud.

//15:34:32//

problemet med att stressa -man gör bara fel. beställde biljetter till stockholm i fredags, insåg idag att jag hade beställt fel tid och tåg, fick boka en ny biljett men får inte några pengar tillbaka..

//22:51:32//

orkar verkligen inte skolan.

letar/söker lägenheter hela tiden känns det som, men jag vill verkligen ha ett eget hem, det är på tiden nu och i o med att jag har mitt nya jobb så känns det så otroligt viktigt att jag skaffar mig någonting till sommaren så att jag kan jobba så mycket som möjligt.

snart är det dags för att söka till högskolan också, pepp

godnatt


//14:03:25//

sitter på bussen från göteborg nu. igår jobbade jag och det ska jag även göra på onsdag. kan ju inte säga att det inte lockar att typ hoppa av skolan nu och börja jobba på heltid.. men med tanke på att jag är inne på den sista terminen nu så känns det lite ovärt. istället jobbar jag och pluggar så mycket jag bara orkar nu det sista och offrar istället ledigheten. det är ju värt i längden och jag tycker ju att det är kul.


//23:50:47//

har inte något bättre för mig, så jag bloggar.
i förrgår fick jag sug att förändra mitt hår och igår så gjorde jag det. blekte topparna i sommras men på ett annat vis än vad jag gjort denna gången, vilket resulterade i att denna gången blev det mycket bättre.

i onsdags så kom nathalie hit och har varit här till i dag. det har inte hänt så mycket mer på mitt sportlov.
idag hade vi, jag och joel, möte med en kund som var nöjd mer ett resultat. det var skönt att höra och för mig som kodare så var det ännu en klapp på axeln. jag ser fram emot att jobba emot fler företag och jag letar hela tiden efter inspiration för att skapa det bästa resultatet.

less is not always more

xx

//22:38:51//


//11:08:45//

Brb har fått höftben <3


//21:59:49//

idag har vi haft så kallad branschdag på skolan, tanken var väl från början att den skulle ge inblick om hur det skulle kunna se ut när vi slutar skolan osv. men det handlade väl mest egentligen om miljön och sånt. hade dock för en gångs skull sett fram emot någon föreläsning om runt just den inriktningen som jag gå osv. Men som vanligt kom det en som föreläste om fotografering.

Imorgon ska jag och vänner öla och sedan ska jag hem till pojkvän för att kramas.
I helgen jobbar jag på nya posthotellet, vilket jag ser fram emot men jag börjar samtidigt bli riktigt nervös inför det.. Är mest rädd för att tappa typ sås på världens dyraste klänning osv.

xx


RSS 2.0