//21:36:09//


köpte min favorittidning och har mest legat på sängen och läst. nu dricker jag te och är inte speciellt sugen på att göra någonting alls.


jag har även tagit mig i kragen och mailat 17st webbyråer och sökt praktikplats. jag håller tummarna att jag åtminstone får svar av ett av ställena.

mina öron gör mest ont nu för tiden. har börjat att töja öronen. snart hoppas jag hålen är tillräckligt stora (absolut inte sådär obehagligt stora) så att jag kan börja att köpa smycken för skoj skull och inte för att jag måste, för att sedan bara använda i typ en vecka...

xx

//18:06:51//har blivit med iphone. är väldigt nöjd (sitter mest på instagram, jag är "endroppe"). idag beställde jag det finsate skalet som jag hoppas komemr nu i slutet på veckan.
idag har jag varit på möte med mitt Uf-företag och vår rådgivare och som alltid känner jag lättnaden när jag går ifrån de mötena.
jag har också hunnit med att besöka banken för att fixa min dosa till internernetbanken och beställd min studentklänning.
tyvärr var det många tusenlappar som försvann för fort men jag är nöjd. kvar på listan är köpa är:
x lars winnerbäck biljett
x tågbiljett till stockholm
x vårskor
x "jobbskor"


//21:49:59//


den här helgen har varit riktigt bra. jag har inte gjort någonting speciellt, har mest legat i min säng tillsammans med pojkvän inte tittat på weeds.

nästa helg jobbar jag hela helgen och det är både skönt och jobbigt.

jag har även börjat att töja mina öron, det gör ont men är värt.

//21:55:08//

allt visar bara att jag borde ta mitt pick och pack till jönköping för att läsa det kurser som kan förändra min framtid osv. ändå så tvekar jag massor och det gör mig arg.
min framtid finns i jönköping och mitt nuvarande jobb finns i göteborg.

//16:59:43//

gör mest ingenting idag.

//13:24:07//

jag har fått låna johannas d40 nu under våren. jag får sakta tillbaka mitt fotointresse och 2012 ska bli ett fotoår.

//20:11:46//

jag ogillar januari. det är för kallt ute och för tomt i min plånbok.

//22:30:22//

en gammal bild.

våren ser ljus ut. vi har massor av stora arbeten att bli klara med och jag ser verkligen fram emot att börja med allt. idag blev jag klar med en webbsida. och jag är pepp på att börja med nästa.

//22:24:12//

vi ska börja med ett "typ" projektarbete fast vid sidan om det "riktiga" projektarbetet där vi får välja två olika mediainriktningar som vi sedan ska redovisa. vi fick uppgiften redan idag men jag kom ganska snart på vad jag ville göra. jag är pepp och ser fram emot resultatet av det hela. nästa vecka sätter jag igång med mitt arbete.

//15:47:20//

jag köpte en skiva idag.
ska göra en lista på saker jag vill ha.
+ balskor
+ vårskor
+ studentklänning
+ kamera
+ alla möjliga skivor

//18:47:46//

vilken lättnad!
i mars åker jag och min pojkvän till Stockholm för att titta på Justice. Vi brukar bo hos några kompisar till mamma som hyr ut en lägenhet. den här gången så skulle de bort och kunde därför inte hyra ut lägenheten till oss. paniken att verkligen inte veta vart man kan bo osv skrämmde mig lite. men som tur var har jag min underbara morfar som hade fribiljett på x-antal hotell runt om i sverige så nu är boendet fixat.

//20:36:37//

sitter och viker orgami svanar. min plan är att sätta upp alla ovanför min säng.
jag tror att det blir mysigt.

//19:44:16//

jag har funderat lite. och jag funderar fortfarande.
jag tar studenten till sommaren och jag funderar verkligen på vad jag ska göra med tiden efter att jag har gått ut gymnsaiet. på ett sett vill jag plugga vidare nu på direkten eftersom jag har hittat ett jätteintressant program Grafisk Design och Webbutveckling på två år. och jag är sugen på att börja läsa den, men samidigt så är jag så pepp på att stå på egna ben och komma ut i arbetslivet på riktigt.
men så är det ju säkerheten med att plugga. fast inkomst och ah.
jag ska i alla fall söka till de kurserna/programmen som jag vill läsa och sedan så bestämer jag mig när jag väl har kommit in osv.

//15:51:43//

jag och min syster gjorde amarcian pancakes till frukost idag.

//13:13:08//

så jag har inte varit ute senan i torsdags. jag har träffat folk men jag har inte varit utanför huset. så nu ska jag ändra på det.

//22:29:56//

ikväll tittar vi på film. jag och mamma. det var längesedan.

//22:07:53//

jag drömmer mest om ett eget hem och körkort just nu. framtiden svider mest och jag är virrig för hur jag egentligen vill att den ska se ut.

RSS 2.0