//13:15:21//


just nu känns det som att alla hittar lägenhet och flyttar in med vän/pojkvän. men jag hittar fortfarande inte någonstans att bo.
vad jag istället fokuserar på är att jobba så mycket jag bara orkar så att jag kan göra de saker jag drömmer om att göra - och spara pengar för att, när jag väl hittar en lägenhet, kunna betala den utan problem.
jag vet att jag är bra, bäst, på att slösa pengar så därför ska jag spara hälften av lönen och använda resten, detta betyder att jag ändå har mycket pengar att röra mig med så att jag slipper flytta över från sparkontot osv.

xx

//23:18:02//

nästa vecka är fullspäckad med jobb, skola och fint umgänge. kameran ska jag försöka ta med vart jag än går. jag peppar våren, även fast helgen mest har varit grå.


//23:12:07//

igår fyllde jag 19år och det skulle ju såklart firas.
först middag hemma med familj+pojkvän+bästavän, efter skratt vin och muffins tog jag och joel bussen in till borås för att möta upp folket.
jag hade en hemskt bra kväll och jag blir alltid lika lycklig av att se vilka underbara människor jag har i min omgivning.

jag och joel i ulricehamn och väntar på att bussen ska komma

lyckan var verkligen när 2/3 bästa vänner från göteborg kom till lilla borås för att träffa mig. kunde inte mått mycket bättre den kvällen.

//10:51:09//

jag är väldigt lycklig just nu. tror mycket beror på att det är vår, jag har jobb, finaste pojkvännen vännerna och familjen.
längtar fortfarande jävel till att sluta skolan. snart (på torsdag) så ska jag börja söka högskola också, vilket gör mig lite nervös, har fortfarande inte helt koll på vad jag vill göra av mitt liv. drömma är väl att jag kan tänkas göra.

snart kommer johanna och så åker vi till lager157 för att handla lite till.
måste sedan ta tag i mitt shoppingberoende som börjar bli allt värre. inte ok alls.

xx


//22:00:28//

min vecka:
måndag: studiedag -åka till lager och chilla
tisdag: ett år med joel, sova hos honom osv osv.
onsdag: skola bara massa skola
torsdag: skola -> jobba
fredag: min födelsedag -> krogen med de allra finaste.

//18:20:22//

idag var jag och mamma på lager157. köpte byxor och annat bra att ha. nu när jag kom hem började jag att resna lite i min garderob.


jag fick sms ang jobb och det är fint väder. just nu känns allting väldigt bra! på tisdag är det ett år för mig och jeol och på fredag är det 19år.

//19:56:19//

lite bilder från mobilen bara.


//19:12:41//


har varit i stockholm fredag-lördag. jag köpte byxor, linne och perfekta skor. igår kväll tittade vi på justice på annexet, vilket var helt fantastiskt och underbart. är så nöjd.
nu är vi hemma och jag sitter och letar efter den perfekta kepsen. tror jag hittade den också. beställer troligen på måndag om det blir så.
nu är våren äntligen här och jag bara njuter. snart ska vårjackan köpas och jag längtar.

xx

RSS 2.0