//01:20:31//

sådär klockan ett på natten skaffar jag mig en ny blogg. den heter pandadans och handlar väl inte om någonting speciellt ännu. 
tjmingen är ju att jag åker bort nu och kan inte pilla med inlägg, design osv. men när jag kommer tillbaka ska jag göra den fin! 
puss och godnatt 
 
p.s har väl ca gjort fem olika bloggar idag... hahaha D.s
 
 

//23:24:34//

har plockat fram allting, biljetterna är utskrivna och alkoholen är köpt. jag har ännu inte riktigt fattat att jag faktiskt ska till emmabodafestivalen. imorgon ska jag köpa det sista inför festivalen och spanien. på onsdag åker jag!!!!!!!


//18:44:02//

hej
just nu känns det som att jag är lite på paus. jag har så himla mycket kul framför mig, men just nu händer ingenting alls. 
peppen inför klubb på fredag, spänningen inför emmabodafestivalen, längtan efter att åka bort till mallorca och nyfikenheten inför den nya lägenheten.
 
idag har jag i all fall börjat resna bland mina saker. jag har väl smanlagt gått till insamlingsboxen 4ggr med fyra påsar av kläder varje gång. förstår verkligen inte hur jag kan ha haft så mycket kläder. 
 
 

//20:10:13//

 
har haft en väldigt bra helg och start på den tre veckor långa semestern. 
i lördags jobbade jag först, sedan tog jag spårvagnen till vasaplatsen och mötte upp med alina och madeleine. vi var på JAZZHUSET tills de stängde och sedan kastade jag pommes över hela stan. 
 
söndagen började bakfull och fruktansvärd. fram åt eftermiddagen träffade jag johanna och vi gick tillsammans till trädgårdsföreningen för att titta på MELISSA HORN!
hade det bäst!
 

//22:28:54//

sitter just nu hemma i sängen och är redo för att lägga mig och sova. 
tänker just nu på allting som jag har planerat inför allting. om två månader flyttar jag och joel in i egen lägenhet och om mindre än en månad så åker vi till emmabodafestivalen ihop. 

vad som snurrar i mitt huvud just nu är: 
x inredning och möblet till lägenheten
x festival
x klubb
x lars winnerbäck 
x melissa horn 
x spanien
x jobb 
 
i helgen hängde jag med fina människor och hade det fantastiskt. 

RSS 2.0