//00:51:59//

igår firade jag midsommar tillsammans med ett helt gäng av underbara personer. vi var hemma hos Ann och jag stannade kvar in på sena natten, för att sedan ta bussen tillsammans med Joel h. 
idag har vi varit sådär jobbigt bakfulla och har inte gjort någonting alls TYP! 
 
så satt vi där vid hans dator och lyssnade på bra-bäst musik. det slutade med att vi bokade biljetter och tåg till emmabodafestivalen i slutet av juli!!!! 
har ännu inte riktigt fattat det, men kommer att ha det så sjukt kul! 
dagen efter atr jag kommer hem därifrån tar jag direkt mitt pick och pack till spanien med familjen. det kommer bli galna och intensiva två veckor, men fyfan va kul jag kommer ha!!!!

//20:44:55//

i måndags opererade jag bort en av mina visdomständer och har hela veckan legat i min säng och varit helt utslagen. det var först igår jag börjar må bättre och har orkat ta mig upp ur sängen.
igår tog jag och johanna bilen till jönköping och IKEA. vi hade det jättetrvligt och gick där och drömde oss bort.
imorgon är det midsommar och jag ska äntligen få lite social stimulation fram tills på måndag i alla fall!

joel fick reda på igår att han kommer få gå upp till 100% på jobbet och jag väntar ivrigt på att skriva under kontraktet för min heltids anställning. allting går så himla bra just nu.

//16:39:53//

igår var jag amanda och ann på brännan och hade det bäst!
+ idag beställde jag ett par nya skor

//16:37:16//

idag har jag ingenting att göra och jag har heller inte lust att göra någoting speciellt. innan dagen är slut ska jag i allafall försöka städa undan på mitt rum, men annars ska jag bara ta det lugnt!
jag och mmma har suttit och pratat om hur det kommer bli när jag flyttar och allt som måste fixas tillsdess. 76 dagar kvar nu!

//16:36:00//

jag har tagit studenten nu (för en vecka sedan) och det var den lyckligaste dagen i mitt liv! just nu längtar jag tills jag och joel flyttar ihop och körkort. ska se till att plugga denna veckan som kommer, då jag inte jobbar förrän nästa söndag igen.
i veckan köpte jag även en ny kamera, canon g12, jag är hemskt nöjd. vill bara hitta på massor av saker nu så att jag har anledning till att ta med mig kameran och fotografera varje steg.
kan väl lova att det kommer att komma fler bilder här på bloggen (skrattar alltid för mig själv när jag skriver sånt, då jag vet att ingen läser bloggen)


annars väntar jag just nu på att lönen ska komma så att jag kan börja med någon form av ekonomiskplan och kan köpa de saker som jag vill ha. haha

efter midsommar ska vi ha möte med nya företaget och bestämma lite hur vi ska göra och vad nästa steg är osv. sedan har vi lite kunder som vi ska ringa runt till osv. jag älskar när det är full rulle! stressen får mig, oftast, att må bättre!

//16:35:00//

jag är fruktanskvärt glad och lycklig just nu. igår ringde min arbetsgivare på Clarion och erbjöd mig fast anställning!!! och imorgon tar jag studenten. tror inte det kan bli mycket bättre.

vad jag vill nu är att sommaren ska gå över(tyvärr så känner jag lite så just nu) så att jag kan flytta in i nya lägenheten och bara börja leva mitt liv.

idag ska vi fixa det sista till flaket och jag hoppas innerligt att det är uppehåll hela dagen imorgon så att vi slipper tänka på pressening och allt sånt.

har stressvarat på sms tack vare den nya tjänsten för extra personal, man måste svara assnabbt så att man får passet osv.

om bara några veckor ska jag se Lars Winnerbäck och Melissa Horn, och sedan någon vecka efter det så åker jag+familj till mallorca för att njuta! det blir min semester den här sommaren och själv tycker jag att det funkar bara bra!!!

RSS 2.0